Perfect Earth magazine

Perfect Earth is eigenlijk een combinatie van een tijdschrift en een doeboek. Maar liefst 40 pagina’s puzzels, quizzen, weetjes, moppen, kleurplaten, stripverhalen en informatie over dieren uit bijzondere gebieden op aarde. Het tijdschrift wordt gedrukt op 100% gerecycled papier, bevat geen reclame en kost EUR 4,99.

Wat het Perfect Earth tijdschrift extra bijzonder maakt is dat in ieder nummer ook een uniek bordspel zit, dat je zelf in elkaar kan zetten.

Perfect Earth – Nederland

Perfect Earth – Nederland (#5)

Het vijfde nummer van Perfect Earth ligt vanaf 21 juli in de winkel. Deze editie gaat over de Nederlandse natuur en de bijzondere dieren die vlak om ons heen leven.

Merel en Mees (de jeugdige gidsen in dit nummer) gaan op een rondreis door de Nederlandse provincies en bezoeker steeds bijzondere natuurgebieden. Ze ontdekken de wolf op de Veluwe, maar leren ook over de bever, de das, de zeehond, de visarend, de wisent en verschillende bijzondere vogelsoorten, zoals de blauwborst en de bosuil.

In dit nummer vind je het Dassenburcht bordspel, een uniek en prachtig spel voor 2-4 personen.

Klik hier om het nummer te bestellen in onze webwinkel

Perfect Earth – Serengeti

Perfect Earth – Serengeti (#4)

Het vierde nummer van Perfect Earth ligt vanaf 19 mei in de winkel. In deze editie komt de Serengeti aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van illegale handel in dieren.

Kanoni (de jeugdige gids in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden in de regio. Ze weet als geen ander welke dieren op de Serengeti leven, van de migrerende zebra’s en gnoes, tot de Afrikaanse olifanten. Ze weet ook veel over hoe illegale handel in dieren bijdraagt aan de bedreiging van verschillende diersoorten.

In dit nummer vind je het Big 5 bordspel, een uniek en prachtig safarispel voor 2-4 personen.

Klik hier om het nummer te bestellen in onze webwinkel

Perfect Earth – Noordpool

Perfect Earth – Noordpool (#3)

In deze editie komt de Noordpool aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van opwarming van de aarde.

Nanuq (de jeugdige gids in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Nanuq woont er middenin en weet als geen ander welke dieren er leven, maar ook wat de gevolgen zijn van het smeltende zee-ijs, door de opwarmende aarde.

In dit nummer vind je het Noordpool bordspel, een uniek puzzelspel voor 2 personen.

Klik hier om het nummer te bestellen in onze webwinkel

Perfect Earth – Groot Barrièrerif

Perfect Earth – Groot Barrièrerif (#2)

In deze editie komt het Groot Barrièrerif aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van koraalsterfte.

Chloe (de jeugdige gids in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Chloe weet als geen ander welke dieren op het Groot Barrièrerif leven en wat de bedreigingen zijn voor dit gebied.

In dit nummer vind je het Groot Barrièrerif bordspel, een uniek koraalwereldspel voor 2-4 personen.

Klik hier om het nummer te bestellen in onze webwinkel

Perfect Earth – Amazone

Perfect Earth – Amazone (#1)

In deze editie komt het Amazone regenwoud aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van ontbossing. Maar Perfect Earth is niet van de rampscenario’s, wij gaan voor positieve gedragsverandering door inzicht en bewustwording.

Jabuti (de jeugdige gids in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Jabuti weet van alles te vertellen over de dieren in de Amazone leven en wat de bedreigingen zijn voor het regenwoud.

In dit nummer vind je het Amazone bordspel, een uniek spel voor 2-4 personen.

Klik hier om het nummer te bestellen in onze webwinkel