Perfect Earth magazine

Perfect Earth is een combinatie van een tijdschrift en een doeboek. Ieder nummer staat vol met maar liefst 40 pagina’s aan puzzels, quizzen, weetjes, moppen, kleurplaten, stripverhalen en informatie over dieren uit bijzondere gebieden op aarde. Het tijdschrift is gedrukt op 100% gerecycled papier, bevat geen reclame en kost EUR 4,99 in de winkel.

Wat het Perfect Earth tijdschrift extra bijzonder maakt is dat in ieder nummer ook een uniek bordspel zit, dat je zelf in elkaar kan zetten. Hieronder zie je een korte beschrijving van alle 6 edities van Perfect Earth die tot dusver zijn verschenen.

Bij interesse in afname van de magazines kunt u contact met ons opnemen.
Ze zijn te koop per set van zes edities (EUR 19,99), of per 50 stuks van een van de zes editie (EUR 99,00).
Voor grotere aantallen of specifieke hoeveelheden maken we graag een offerte op maat.

Perfect Earth – Biodiversiteit (#6)

Merel en Mees gaan langs bij een aantal van hun vrienden om te ontdekken hoe alles in de natuur met elkaar samenhangt. Ze ontdekken interessante weetjes over bijen, wilde bloemen, weidevogels en kriebelbeestjes op en in de aarde. In dit nummer vind je het Bijenspel bordspel, een uniek bordspel voor 2 personen.

Bestel Perfect Earth – Biodiversiteit in onze webwinkel

Perfect Earth – Nederland (#5)

Merel en Mees (de hoofdpersonen in dit nummer) gaan op een rondreis door de Nederlandse provincies en bezoeker steeds bijzondere natuurgebieden. Ze ontdekken de wolf op de Veluwe, maar leren ook over de bever, de das, de zeehond, de visarend, de wisent en verschillende bijzondere vogelsoorten, zoals de blauwborst en de bosuil. In dit nummer vind je het Dassenburcht bordspel, een uniek en prachtig spel voor 2-4 personen.

Bestel Perfect Earth – Nederland in onze webwinkel

Perfect Earth – Serengeti (#4)

In deze editie komt de Serengeti aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van illegale handel in dieren. Kanoni (de hoofdpersoon in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden in de regio. Ze weet als geen ander welke dieren op de Serengeti leven, van de migrerende zebra’s en gnoes, tot de Afrikaanse olifanten. Ze weet ook veel over hoe illegale handel in dieren bijdraagt aan de bedreiging van verschillende diersoorten. In dit nummer vind je het Big 5 bordspel, een uniek en prachtig safarispel voor 2-4 personen.

Bestel Perfect Earth – Serengeti in onze webwinkel

Perfect Earth – Noordpool (#3)

In deze editie komt de Noordpool aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van opwarming van de aarde. Nanuq (de hoofdpersoon in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Nanuq woont er middenin en weet als geen ander welke dieren er leven, maar ook wat de gevolgen zijn van het smeltende zee-ijs, door de opwarmende aarde. In dit nummer vind je het Noordpool bordspel, een uniek puzzelspel voor 2 personen.

Bestel Perfect Earth – Noordpool in onze webwinkel

Perfect Earth – Groot Barrièrerif (#2)

In deze editie komt het Groot Barrièrerif aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van koraalsterfte. Chloe (de hoofdpersoon in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Chloe weet als geen ander welke dieren op het Groot Barrièrerif leven en wat de bedreigingen zijn voor dit gebied. In dit nummer vind je het Groot Barrièrerif bordspel, een uniek koraalwereldspel voor 2-4 personen.

Bestel Perfect Earth – Groot Barrièrerif in onze webwinkel

Perfect Earth – Amazone (#1)

In deze editie komt het Amazone regenwoud aan bod, inclusief de uitdagingen die daar spelen op het gebied van ontbossing. Jabuti (de hoofdpersoon in dit nummer) maakt de lezer wegwijs met de bijzonderheden uit de regio. Jabuti weet van alles te vertellen over de dieren in de Amazone leven en wat de bedreigingen zijn voor het regenwoud. In dit nummer vind je het Amazone bordspel, een uniek spel voor 2-4 personen.

Bestel Perfect Earth – Amazone in onze webwinkel