Perfect Earth magazine – Noordpool

Het derde nummer van Perfect Earth ligt inmiddels in de winkel. En het gaat over de Noordpool.

Perfect Earth is eigenlijk een combinatie van een tijdschrift en een doeboek. Maar liefst 40 pagina’s puzzels, quizzen, weetjes, moppen, kleurplaten, stripverhalen en informatie over dieren in het Amazone regenwoud.

Het Noordpool nummer wordt gepresenteerd door Nanuq, een jongen die op twee uur reizen met sledehonden van Nuuk woont. Hij weet werkelijk alles over het uitgestrekte Noordpoolgebied en haar bewoners. Hij woont er middenin en weet als geen ander welke dieren er leven, maar ook wat de gevolgen zijn van het smeltende zee-ijs, door de opwarmende aarde.

Wat het Perfect Earth tijdschrift extra bijzonder maakt is dat in ieder nummer ook een uniek bordspel zit. Midden in het derde nummer vind je een uniek Noordpool spel, dat je zelf in elkaar kan zetten.

Het tijdschrift wordt gedrukt op 100% gerecycled papier, bevat geen reclame en kost EUR 4,99.

Heb je de vorige nummers (over de Amazone en het Groot Barrièrerif) gemist en zou je ze toch graag willen kopen, dan kan dat via onze eigen webwinkel.

Wil je nooit meer een nummer missen, neem dan nu een jaarabonnement op Perfect Earth en ontvang elke twee maanden een nieuw uniek tijdschrift in de brievenbus. Je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven.