Perfect Earth magazine – Groot Barrièrerif

Het tweede nummer van het tijdschrift van Perfect Earth ligt inmiddels in de winkel. En het gaat over het Groot Barrièrerif.

Perfect Earth is eigenlijk een combinatie van een tijdschrift en een doeboek. Maar liefst 40 pagina’s puzzels, quizzen, weetjes, moppen, kleurplaten, stripverhalen en informatie over dieren in het Amazone regenwoud.

Het Groot Barrièrerif nummer wordt gepresenteerd door Chloe, een Australisch meisje dat alles weet over het koraalrif en haar bewoners. Ze woont er middenin en weet als geen ander welke dieren er leven en wat de bedreigingen zijn voor haar thuis.

Wat het Perfect Earth tijdschrift extra bijzonder maakt is dat in ieder nummer ook een uniek bordspel zit. Midden in het tweede nummer vind je een uniek Groot Barrièrerif spel, dat je zelf in elkaar kan zetten.

Het tijdschrift wordt gedrukt op 100% gerecycled papier, bevat geen reclame en kost EUR 4,99.

Heb je het vorige nummer (over de Amazone) gemist en zou je het toch graag willen kopen, dan kan dat via onze eigen webwinkel.

Wil je nooit meer een nummer missen, neem dan nu een jaarabonnement op Perfect Earth en ontvang elke twee maanden een nieuw uniek tijdschrift in de brievenbus. Je kunt het abonnement natuurlijk ook cadeau geven.