Striptekenen voor Kinderen

Op 18 september 2021 is het World Clean Up Day, een wereldwijde opruimactie. In Haarlem gaan we die dag ook zwerfafval opruimen tijdens de HAARLEM CLEANUP DAY. En Perfect Earth is daar bij!

Bart den Heeten, striptekenaar van Perfect Earth, geeft aanstaande zaterdag in het centrum van Haarlem drie Workshops Striptekenen voor Kinderen.

De workshops duren 45 minuten en starten om 11:00, 13:00 en 15:00. Iedere workshop biedt plaats voor 10 kinderen (+ 1 ouder per kind).

Ben jij gek op tekenen en wil je wel eens weten hoe een echte striptekenaar zijn werk doet? Dan is dit een mooie gelegenheid om dat eens van dichtbij te bekijken en zelf te proberen.

En natuurlijk kun je Bart ook vragen stellen over zijn werk. Hij vertelt bijna net zo graag als dat hij tekent.

Geef je snel op voor 1 van de drie workshops, want er is maar beperkt ruimte. We behandelen de interesse op basis van volgorde van reageren.

Vraag je ouders om een mailtje te sturen naar info@perfect.earth met je naam en hoe laat je mee wilt doen (11:00 of 13:00 of 15:00). We sturen dan snel een berichtje terug, zodat je weet of je er bij kunt zijn.

De workshops zijn gratis, maar deelnemers kunnen een vrijwillige donatie te doen die ten goede komt aan de duurzame ondernemers en initiatieven die de Haarlem Cleanup Day samen tot een succes maken.

Previous Post
Next Post