Dierenpark Amersfoort

Binnenkort kun je met de app Perfect Earth: Animals ook dierenkaarten verzamelen in Dierenpark Amersfoort. We hebben er al 12 verstopt, waaronder de sneeuwuil, de gevlekte hyena, en de boa constrictor. Nu is het wachten tot de dierentuinen weer open mogen voor het publiek.

De Perfect Earth Animals app is gratis te downloaden en bevat geen in-app aankopen en geen reclame.

Gewoon lekker dierenkaarten verzamelen in de Nederlandse natuur, of door te wandelen in je eigen buurt. En nu dus ook in Dierenpark Amersfoort. En bij elke dierenkaart die je verzamelt ontdek je een leuk weetje over het dier.

We hopen snel ook dierenkaarten in andere dierenparken te verstoppen, dus hou onze website of de app goed in de gaten.

Meer informatie over Perfect Earth Animals vind je op www.dierenapp.nl. Daar vind je ook links naar de App Store en Google Play, waar je de app gratis kunt downloaden.

Previous Post
Next Post