Nieuw: Perfect Earth Magazine

Op 10 November verschijnt het eerste nummer van Perfect Earth magazine, over het Amazone regenwoud. Daar zijn we natuurlijk reuze trots op.

Zodra het tijdschrift klaar is, sturen we het naar de drukker. Een aantal weken later kun je het kopen in de winkel. In de tussentijd gebeuren er soms dingen die te maken hebben met een onderwerp van het tijdschrift. Maar die dingen kunnen we niet meer toevoegen in het papieren magazine.

Om die reden zijn we deze website gestart. Nu kunnen we elke dag de laatste nieuwtjes met jullie delen. En dat nieuws wordt gepresenteerd door onze jonge vrienden uit alle verre hoeken van onze planeet.

Jabuti kan ons via deze website op de hoogte houden van wat er gebeurt in het Amazone regenwoud. Chloe zal verslag doen vanuit het Groot Barriererif in Australie. Nanuq houdt ons op de hoogte van gebeurtenissen op de Noordpool en Kanoni laat van zich horen als er nieuws is uit de Serengeti in Tanzania en Junior is in Nederland onze verslaggever. En we hebben het vermoeden dat we nog meer jonge helden gaan ontmoeten de komende tijd.

Dus hou deze website in de gaten. Je kunt er ook interessante informatie vinden over de meest bijzondere dieren.

Previous Post
Next Post